Új Otthon keresés az Anyáknak


Az udvarhelyszéki anyákat és családjaikat képviselő Anyák Egyesülete ÚJ „OTTHONT” keres az Anyák tevékenységeiknek. Az egyesület önkéntes csapata úgy érezi, hogy beérett a gondolat és szeretnének minél előbb, ha lehet még a szeptemberi-októberi heti rendszerességgel működő programjaik újraindulása előtt megtalálni a közössége számára a z ideális otthont. ❤

Sajnos, szeretett otthonunkat, kezdtük kinőni, ami természetesen örömhír is, mert az azt jelenti, hogy e közösség tagjainak igényük van a találkozásra, a programokra.

🌸Hogy mit is jelent az ideális otthon?

Egy olyan hely: 

-ahol a babákat télen is bátran le merjük tenni a földre 🙂

– amely helység rendelkezik illemhelyiséggel (mert tudjuk, hogy az nagyon fontos 🙂 )

– lehetőleg földszinti vagy max elsőemeleti helység, ami kényelmesen és biztonságosan megközleíthető a pici totyogók, vagy kagylóüléssel a kezükben érkező édesanyák számára is

– előnyös lenne, ha a közelben van parkolásra lehetőség

– ha netán egy kis kert része is lenne 🥰 az csak még jobban fokozná a közösségünk családjainak az örömét.

– természetesen nem utolsó szempont a helység ára/bérleti díja sem, mert egyesületünk munkásságát továbbra is adományokból, céges támogatásokból, az éves 3,5% magánszemélyek által felajánlott jövedelemadókból fedezzük.

Ami fontos, hogy az önkéntes csapat lelkesedése még mindig töretlen az udvarhelyszéki Anyák (és nem csak) családjaik segíteni akarásában. Ehhez az szükséges, hogy közös erővel és összefogással találjuk meg azt a ránk váró otthont.

🌸 Köszönjük az együtt ötletelést és a támogatást!🌸