Szoptatást támogató baba-mama csoport

a mosolygós babáért, magabiztos anyáért

A Szoptatást támogató baba-mama csoport célja, hogy támogatást és bátorítást nyújtson a szoptatásban, a kezdeti nehézségeitől egészen az elválasztódás/elválasztás végig, ahol kellemes, oldott légkörben beszélgetünk a szoptatás, az anyatejes táplálás, a baba gondozást érintő témákról az anyává válás időszakában és azon túl.

Kismama vagy? Kisbabátok van? Vagy csak szeretsz a szopis csoportba járni? Újszülött babád van? Fáj a szoptatás? 

   • Gyere, mert itt kapsz megfelelő támogatást és segítséget az első napokban, hetekben, hogy helyes legyen a mellrehelyezés, hogy ne fájjon a szoptatás és hogy a lelked is rendben legyen.
   • Gyere, ha várandós vagy, hogy lásd, hogyan is zajlik egy anyatejes kisbaba mindennapjai.
   • Gyere, ha úgy érzed nehéz volt a kezdet, de mégis megérte, segítsd, erősítsd az új anyukákat.
   • Gyere, ha a második vagy többedik babát várod, ismételnél, vagy most másképp szeretnéd…
   • Gyere, ha csak beszélgetnél, ha kikapcsolódnál babával vagy nélküle.
   • Gyere, töltődni, ha női körre vágyik a lelked.

Havonta különböző témákat érintünk a csoportban, de témától függetlenül bármiről beszélgetünk, ez egy olyan hely, ahol nevetünk, sírunk, együtt örülünk apró és nagyobb sikereknek, felemelünk és megerősítünk, ha a lelked épp a mélységekben van. 

Ne félj, lesz, ahol fekve is szoptass (akár más pozícióból is mellretehetjük kisbabádat, ha szeretnéd). Itt nem baj, ha sír a baba, hidd el minden rendben lesz, ne félj, hogy mi lesz, ha sírni fog. Megértő és támogató közösségbe érkezel, ahol biztonságban és jól érezheted magad.

Facebook csoport: Udvarhelyszékianyák