Kriston módszer

a nõi egészségünk megõrzéséért, visszaszerzéséért

A Kriston Intim Tornát, Kriston módszert 1986 óta fejleszti Kriston Andrea és tanítja ő és az általa képzett oktatók. Módszere a hasi szervekre és a gátizomra irányuló prevenciós és önrehabilitációs egészségnevelő módszer, amely a test és lélek vitalitását növeli mindkét nem és minden korosztály számára. 300 apró lépésen át vezet el a medencefenéki izmok biztos érzékelését, fejlesztését garantáló mozgás tudáshoz.

A személyes fejlődést az egyénre szabott mozgás programjával és az otthoni gyakorlást segítő audio anyaggal éri el. A mozgás mellett segítséget kapsz az egészséges női működést gátló érzelmek csökkentéséhez, megszüntetéséhez, valamint a szokásáthangolásssal megtanulod, hogy miként védd női szerveidet nőies életstílussal.

Neked szól a tanfolyam, ha változásra vágysz, ha valami nem a régi vagy a régi, de már nem szeretnéd, ha szívesen elsajátítanál egy alhasvédő eszköztárat, ha hallani szeretnél az intim egészségről, hogy továbbadhasd gyerekeidnek, vagy csak egy jó csajos programra vágysz.

A következő tünetek javulását érheted el: rendszertelen menstruáció, nőgyógyászati, urológiai probléma, vizeletvesztés, aranyér, női szervek süllyedése, endometriózis, ciszta, polip, PCO, mióma.

Akkor is menj mielőbb ha: babát szeretnétek, gyakran „felfázol”, süllyedés után szeretnéd régi formád visszanyerni, szexualitásod turbóznád fel, emésztőszervi gondjaid vannak, változókor küszöbén állsz.

A tanfolyamon semmi megszégyenítő nem történik. Senkinek nem kell beszámolnod, hogy megelőzés vagy helyreállítás céljából vagy jelen. Ráadásként megtanulod, hogy apró dolgokkal mennyit segíthetsz magadnak, a testednek és ez által a lelkednek. Vidd magaddal édesanyádat és barátnődet is, beszéljetek róla, hidd el neki is szüksége van rá.
Ha te is szeretnéd, hogy jól záródó izmaid és jól irányítható altested legyen, ne legyen kínos a köhögés, a tüsszentés, a nevetés keresd Tündét minél előbb. 

Csoportvezető: Tünde Kinda, hivatalos Kriston intimtorna oktató

Jelentkezni: 0742-305.754

Bővebben: www.intimtorna.hu