Szakkönyvekkel bővült az Anyák könyvtára

Szakkönyvekkel bővült az Anyák könyvtára – sikeresen lezárult projekt

Mozgalmasra sikeredett a 2022-es év is, mely sikerekhez hozzájárult a BGA Zrt Nemzeti Újrakezdés Program I. (2022.) kiírása, melynek keretén belül az Anyák Egyesülete „Az egyesület működése, eszköz beszerzése és fenntartása” projektje nyert támogatást.

Jelen pályázat fő célja az Anyák Egyesületének az egyesület éves működésének a biztosítása volt, mely keretén belül a programokhoz szükséges adminisztráció és ennek megvalósítása, elszámolása lett könnyebb. Újabb, szakkönyvek vásárlásával sikerült egyesületünk könyvtárát bővíteni. Az egyesület önkéntes szakemberei által szerkesztett szórólapok nyomtatása valósult meg különböző babagondozással és gyermekneveléssel kapcsolatos témákban. A projekt keretén belül az egyesület által bérelt terem fenntartását, bérleti és közüzemi díjának egy részét is sikerült a támogatásból fedezni.

Újabb gyönyörű és kényelmes babzsák, szivacsbútorok beszerzése lett lehetséges a megítélt támogatásból, mely a családok kényelmére és a terem hangulatosabbá, otthonosabbá tételében segíti az egyesület munkáját.

Köszönjük a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatását!