Ötletbörze a vendégbabák emlékhelyének létrehozásáért

A gyász, a veszteség sok család életét rajzolja újra. Perinatális gyász során a boldogságra, a megvalósulásra, az életre készülünk, helyette veszteséget élünk át. Beszélni, mesélni, emlékezni róla a gyászfeldolgozás és az élet része.
Az Anyák Egyesülete gyászfeldolgozó szakember vezetésével perinatális veszteséget feldolgozó csoportot indított az előző években.
Ennek érdekében az Udvarhelyszéki Anyák Egyesülete, most ezt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Vendégbabák emlékére emlékhelyet szeretnének állítani, ezzel is segítve a nőket, az anyákat, az apákat, a családokat, hogy a meg nem született vagy túl korán elvesztett babájukra legyen ahol emlékezni.
Ha szeretnél ötleteddel, bármilyen erőforásoddal részese lenni ennek a különleges és hiánypótló kezdeményezésnek, akkor 2023. augusztus 15, kedden délután 6 órára várunk Téged is az AnyaKuckóban.🤗
Mindenkit várunk érintettségtől függetlenül is, ha kedve, ideje, ötlete van egy lendületes, embertársaik sorsára érzékeny csapattal megvalósítani ezt a kezdeményezést.
Köszönjük az együtt ötletelést! Itt minden gondolat jó, minden ötlet meghallgatásra talál. 💝