Babaváró – Család születik! Babázásról workshop – december

Várandós gyakorlati felkészítő indul számotokra kedves kismamák és kispapák, minden hónapban:
Tudjuk, hogy életetek egyik legszebb időszakát élitek most, de azt is tudjuk. hogy a kialakult helyzet miatt nehéz most a felkészülés a babavárás időszakára. Ebben próbálunk nektek egy kis segítséget adni.
A Babaváró – Család születik ötletét az adta, hogy gyakran tapasztaljuk, hogy a kismamák csak a szülésre készülnek, az utána következő időszakra nem. Sok édesanya keres segítséget rögtön a szülés után, mert máris probléma van a szoptatással, vagy mert egészen máshogy „viselkedik” a kisbabája, mint ahogy azt elképzelte.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy tudatosan készüljön minden babát váró család a szülés utáni időszakra is!
A Babaváró – Család születik felkészítő ebben segít a családoknak, hogy hiteles információkat adunk át a babázásról, a baba születése utáni időszakról, így már a babavárás időszakában megtanulhatjátok, hogyan tudjátok a kisbabátok igényeit felismerni és jól kielégíteni.
MIBEN segít a Cukormáz nélkül a babázásról WORKSHOP?
🌸 Eloszlatja a tévhiteket és félelmeket, babonákat a szoptatásról, a mozgásfejlődésről, a babahordozásról, az éjszakai altatásról, a mosi pelusról.
🌸 Segít megérteni, hogy hogyan működik a tested, akkor jól tudod irányítani a tejtermelést.
🌸 Megerősítést kaptok, hogy kellő információval, támogatással és elhatározással megelőzhető a mellbimbó kisebesedése is és nap végére megértitek, hogy addig lesz anyatej, ameddig a baba vagy az anya akarja.
🌸 Segíteni fogja a workshop a döntéseteket a baba gondozását, altatását illetően már a kezdetektől.
🌸 Az anya és apa is megtanulja, hogyan alakul ki a kötödés, hogyan tudtok megfelelő figyelmet adni gyermeketeknek már csecsemőkortól kezdve.
🌸 Megtanuljátok, hogyan tudjátok jól szeretni, figyelni, segíteni a babát, amikor még csak sírással tudja kifejezni az igényeit.
🌸 Tapasztalatokat kaptok a leginkább aggasztó helyzetekben, ha sír a baba, akkor hogyan tudja megnyugtatni és kitalálni, hogy éppen miért sír.
🌸 Felismeritek, hogy miben és hogy tudtok egymásnak és a kicsinek segíteni, ez által gyorsabban kialakul a „kis család” érzése.
🌸 A napjaitok kiegyensúlyozottak és stresszmentesek lesznek, így lesz energiátok és időtök egymásra is.
Jelentkezni az Udvarhelyszéki Anyák Facebook oldalán lehet üzenetben.