Babaváró 2 Család született Újszülöttgondozás a gyakorlatban – január

Az idén elmúlt 3 éve, hogy az Udvarhelyszéki Anyák Egyesülete szakemberei útjára indította a „Babaváró – Család születik! Cukormáz nélkül a babázásról workshopot”.
Ennek a programnak a folytatásaként minden hónapban szervezünk egy olyan csoportot, ahol már a megszületett babával érkezhettnek a családok és konkrét, gyakorlati kérdéseket beszélnek képzett szakemberek segítségével.

Mindannyian tudjuk, hogy az újszülött baba érkezése a családba mindig nagy izgalommal jár. 🙂 <3 Az élet egy újszülöttel varázslatos, de egyszerre kimerítő is lehet és annak érdekében, hogy könnyebb legyen, most a „Babaváró 2 Család született! Újszülöttgondozás a GYAKORLATBAN” csoporttal szeretne egy kis segítséget adni az új családoknak.

Kedves anyuka és apuka, ha úgy érzitek, hogy vannak kérdéseitek, ha netán több is… Akkor itt a helyetek!
🧐🫣 Ha már benneteket is megtaláltak a kérdésekkel, kijelentésekkel: „Jó baba?” „Ez a baba rossz alvó!” „Pocakfájós!” „Görcsöl!” „Sokat sír.” „Felkaptatod!” „Többet nem fogjátok tudni letenni.” „Beszokik a nagyágyba!” „Napirendre kell szoktatni!” „Kakilt?” 🤷‍♀️🤷🤦‍♀️👀

🧐 🤔Ti is bizonytalanok vagytok, hogy:
„Jól szopik a baba?” „Eleget szopik?” „Elég az anyatej vagy adjunk tápszert?”
„Büfiztetni vagy nem büfiztetni?”
„Mit tegyünk, ha sír?”
„Adjunk vagy ne adjunk cumit?”
„Altatás …” „Pelenkázás …” „Körömvágás …” „Orrszívás …” „A köldökcsonkot hogyan ápoljuk?” „Kell-e minden nap fürdetni?” „Mikor vihetjük ki sétálni?” „Babahordozás?” „Mozgásfejlődés. Mire figyeljünk?” „Öltöztetés …” „Szobahőmérséklet …” „Vitaminok…”
„Ha leteszem, sír! Ha felveszem, „felkaptatom”! Mit tegyünk?” Stb. Kérdések sokaságát sorolhatnánk még itt fel …
Ha ti is bizonytalanok vagytok, ha napi szinten kimondva, vagy csak gondolatban ott van a kérdés, hogy „Akkor most mit is és hogyan is csináljuk?”, ha a kérdéseitekre válaszokat kerestek, ha megerősítést szeretnétek kapni, hogy igenis „jól csináljátok”, akkor kis családotokat is várjuk szombaton a „Babaváró 2 – család született! Újszülöttgondozás a gyakorlatban” csoportunkba.

🍁🌥Család körüli segítők:
Fekete Éva – képzett szoptatási segítő, dúla, gyermekágyas segítő, gyermekgondozó
Hadnagy Ágnes – gyógytornász, ClauWi hordozási tanácsadó, dúla, kismamatorna oktató

🍁Időpont: 2023. február 4, 10 – 13 óra között

🍁Helyszín: Székelyudvarhely, Kossuth L., 20 szám – Civil terem

🍁A programra előzetes bejelentkezés szükséges: itt, maximum 6 családot tudunk fogadni egy alkalommal.

Várunk szeretettel! 🤗🤗🤗