"Anya melegében (l)enni" fotópályázat

Nemzetközi szinten a WABA (World Alliance for Breastfeeding Action) szervezi és koordinálja a Szoptatás Világhetének megünneplését, mely  1992-ben indult útjára. Székelyudvarhelyen az udvarhelyszéki Anyák közösségének önkéntes csapata 2012-ben csatlakozott először és szervezte meg a „Séta a szoptatásért” rendezvényt.
 
A XI. Séta a szoptatásért rendezvény keretén belül az Anyák Egyesülete az idén is meghirdeti az „Anya melegében (l)enni” fotópályázatát. A fotópályázatra a szervezők, olyan hétköznapi képeket várnak, ami a szoptatás örömét, melegségét, intimitását, a mindennapi élet zajlását, a „bárhol, bármikor” helyzeteket tükrözik.
A fotópályázat célja, hogy megmutassuk, bizalmat, hitet adjunk az anyatársaknak, hogy bár a szoptatásban a kezdet néha nehéz is, mégis nagyon sok szép és meghitt pillanatai is van ennek a „SZOPTATÁS SZERELEMÚTNAK”. 😉
 
Képek beküldési határideje: 2022. július 25, melyeket az udvarhelyszekianyak@gmail.com e-mail címre várnak a szervezők.
 
Fontos, hogy nincs jelentősége annak, hogy a fotók mikor, hol és hány évvel ezelőtt készültek, csak a felhívásban leírtaknak megfelelő legyen és az anyatejes táplálást népszerűsítse.Nem fontos, hogy az anya látszódjon a képeken. Maga a pillanat a fontos, hogy megmutassuk, hogy milyen szép is tud ez lenni.
 
 
A történetek kiállítására a XI. Séta a szoptatásért rendezvényen kerül sor Székelyudvarhelyen.